Menu

Zakelijke verzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

Naast de verzekeringen voor jou als particulier, kunnen wij ook de zakelijke verzekeringen regelen. Zakelijke bezittingen zijn uitgesloten op de particuliere verzekeringen dus moeten apart worden verzekerd.

Per bedrijf heb je andere verzekeringen. Ieder bedrijf heeft bezittingen en kan aansprakelijk gesteld worden voor een veroorzaakte schade. Dit kan enorm in de (getallen) papieren lopen, dus het is belangrijk dat dit goed verzekerd is. Heb je personeel in dienst? Daar komen ook andere risico’s bij kijken, waarover wij je graag adviseren.

Ook voor de zakelijke verzekeringen geldt: We leren jou en jouw bedrijf graag beter kennen om de risico’s goed in te schatten en een verzekering te kiezen die goed aansluit op jouw situatie. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als zelfstandige kun je ook ziek worden, helaas kun je dan niet meer terugvallen op je werkgever. Dan is een arbeidsongeschiktheidsverzekering een goede oplossing. Je verzekert dan je eigen ziekte.

Dit is een complexe verzekering met veel haken en ogen. Maar als je ziek wordt, wil je wel een uitkering die jij nodig hebt. Daar gaan wij je bij helpen!

Chat openen
Heb je een vraag?