Menu

Woning verduurzamen

Woning verduurzamen

Verduurzamen is steeds belangrijker, het scheelt in de portemonnee en het is goed voor het milieu. Je kunt het huis op verschillende manieren verduurzamen, het verbeteren van het huis zoals een hybride-CV ketel, het huis isoleren of door zelf energie op te wekken. Bovendien is het financieren hiervan erg interessant! 

Woning verduurzamen

Zo werkt het verduurzamen van jouw huis 

Breng de mogelijkheden in kaart

Ga na welke mogelijkheden passen bij jouw huis. Wij kunnen je helpen met een duurzaamheidsrapport van onze partners.  

Het financiëren

Weet je de mogelijkheden en de bijbehorende kosten, dan zoeken wij de beste financiering.  

Regel de subsidies

Naast dat het financieren vaak interessant is, gelden er ook vaak veel subsidies op verduurzamen. Ook daar helpen wij je graag mee.  

Subsidie aanvragen

Ben je klant van Mijn Financieel Advies? Dan helpen we je graag met het aanvragen van de subsidies. Je kunt van de overheid aantrekkelijke subsidies krijgen voor een warmtepomp, isolatie of zonneboiler. Daarmee verlaag je de kosten flink. Na het uitvoeren van de verduurzaming kun je zelf kiezen hoe je de vergoeding wilt ontvangen. Je geeft aan of je de vergoeding

Tips van jouw financiële gids: BLOGS

Startershypotheek in 2024
Nieuws

Startershypotheek in 2024

Als je droomt van je eerste eigen koophuis, zul je ook moeten gaan nadenken over de financiering ervan. Gelukkig zijn er anno 2024 nog altijd ...
Lees meer
NHG voor doorstromers
Nieuws

NHG voor doorstromers

Een hypotheek die onder NHG (Nationale Hypotheekgarantie) is afgesloten, geldt ook voor doorstromers. Weten wat het voor jou kan betekenen?
Lees meer
Nationale Hypotheek Garantie omhoog
Nieuws

Nationale Hypotheek Garantie omhoog

De maximale hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) is per 1 januari 2024 gestegen van € 405.000 naar € 435.000.
Lees meer
Chat openen
Heb je een vraag?