Menu

Verzekering afsluiten

De beste verzekeringen voor jou Onafhankelijk advies en altijd hulp bij schade

Er zijn zó veel verschillende verzekeringen. Wij adviseren je graag over al deze soorten verzekeringen. Je hebt schadeverzekeringen voor je huis of auto. Maar ook levensverzekeringen zoals de overlijdensrisicoverzekering en kapitaalverzekeringen zoals een begrafenisverzekering. 

Particulier, zakelijk of ZZP? Ook voor de verzekeringen, leren we je graag beter kennen. We willen weten wat je situatie is, welke bezittingen je hebt en welk risico je zelf wil lopen. Verzekeringen hebben vaak veel haken en ogen en een verkeerde verzekering kan grote gevolgen hebben. Daarom kun je bij ons altijd vrijblijvend je verzekeringen laten checken!  

Dankzij de hypotheekaanvraag kennen we je al een beetje, we kennen de woning en hebben veel van je gegevens.
Daarom kunnen we op basis daarvan vaak al een eerste voorstel doen. Is het interessant? Dan helpen we je graag verder!

Maar hoe gaat het in z’n werk? We leggen het je uit! 

Verzekering beoordelen en premievergelijking

Heb je op dit moment schadeverzekeringen lopen? We beoordelen de voorwaarden en de premie. Daarover geven we een advies en we vergelijken de premies met onze aanbieders. 

Heb je nog geen verzekeringen?

Samen zorgen we voor het juiste verzekeringspakket.

Soorten verzekeringen

Alles wat je bezit, zoals je auto, huis, meubels en ga zo maar door, kun je verzekeren. Gooi je bij je broer een vaas om? Gebeurt er wat op vakantie? Heb je een geschil met je buurman of je werk? Alle risico’s die je kunt bedenken, zijn te verzekeren. De vraag is: Welk risico wil je zelf lopen en wat wil onderbrengen bij een verzekeraar?

Doornemen adviezen

Wil je de offerte en het advies persoonlijk doornemen? Dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor.  

Verzekeringen afsluiten

Wil je de verzekeringen afsluiten? Dan gaan we dat regelen! Ook daar willen we je mee helpen. We zeggen de huidige verzekeringen voor je op en zorgen voor de nieuwe verzekeringen. Heb je een nieuwe woning gekocht? Zodra jij jouw huis op naam krijgt, is die verzekerd.

Wijzigingen doorgeven

Heb je een nieuwe auto? Ga je een lange reis maken? Die wijzigingen mag je allemaal aan ons doorgeven. Je hebt een vast aanspreekpunt en bij iedere vraag mag je bellen, mailen of appen. We helpen je graag, dat is onze service!  

Schade, wat nu?!

Geen paniek! Wij helpen je. Schades mag je aan ons doorgeven, wij zorgen voor de afwikkeling. We hebben contact met de verzekeraar en doen er alles aan om de schade vergoed te krijgen Twijfel je of iets verzekerd is? Gewoon bellen, mailen of appen! Op reis en er is een noodsituatie? Bel dan het alarmnummer dat op je polis staat! 

We kijken graag samen met jou naar een passende verzekering.

Chat openen
Heb je een vraag?