Menu

Starter

De reis naar jouw droomhuis

Eindelijk! Jouw woningzoektocht gaat beginnen! Je staat op het punt om een ‘woningzoeker’ te worden. Dan wil je natuurlijk wel weten waar je naar kunt kijken. Als jouw financiële gids, helpen we je graag! We geven inzicht in je mogelijkheden en we helpen je bij de zoektocht.  

De reis naar jouw droomhuis 

Hoe gaat het in z’n werk? Wij helpen je met het vinden en financieren van jouw droomhuis.  

De reisgids

Gratis hypotheekgesprek

Tijdens het hypotheekgesprek maken we een berekening. Jij weet hoeveel je kunt lenen en wat daarbij de maandelijkse lasten zijn. Marcel legt alles uit over de hypotheek en de mogelijkheden, zodat jij het helemaal begrijpt.   

Jouw zoektocht

Je zoektocht gaat beginnen, jij weet hoeveel je kunt lenen. Daan Makelaars helpt je met aankoopadvies en wij maken hypotheekberekeningen bij woningen die jij gaat bezichtigen. 

Hypotheek afsluiten

Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan kunnen we de hypotheek afsluiten. We passen de berekening aan op basis van jouw nieuwe woning en nemen het volledig door. Alle onderwerpen komen dan aan bod, zoals eigen inbreng, een bouwdepot of verduurzaming. Is alles duidelijk? Dan gaan we de aanvraag indienen bij de beste hypotheekverstrekker! 

Aanbiedingsofferte

Je krijgt een e-mail van ons, we gaan een stukkenlijst opstellen. Dit zijn alle gegevens die we nodig hebben om jouw hypotheek aan te vragen. We zetten de taxatie in gang en bewaken de termijnen van bijvoorbeeld het financieringsbeding en bankgarantie. Ook vragen we eventueel de overlijdensrisicoverzekering, werkloosheidsverzekering of woonlastenverzekering aan! 

Definitieve offerte

Is alles aangeleverd en hebben we alle vragen van de bank beantwoord? Dan krijgen we de definitieve offerte. We controleren deze offerte uitvoerig en laten je weten welke pagina’s getekend moeten worden. De definitieve offerte sturen we op naar de geldverstrekker. De hypotheek is geregeld! 

Tips van jouw financiële gids:

Startershypotheek in 2024
Nieuws

Startershypotheek in 2024

Als je droomt van je eerste eigen koophuis, zul je ook moeten gaan nadenken over de financiering ervan. Gelukkig zijn er anno 2024 nog altijd ...
Lees meer
NHG voor doorstromers
Nieuws

NHG voor doorstromers

Een hypotheek die onder NHG (Nationale Hypotheekgarantie) is afgesloten, geldt ook voor doorstromers. Weten wat het voor jou kan betekenen?
Lees meer
Nationale Hypotheek Garantie omhoog
Nieuws

Nationale Hypotheek Garantie omhoog

De maximale hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) is per 1 januari 2024 gestegen van € 405.000 naar € 435.000.
Lees meer
Chat openen
Heb je een vraag?