Menu

Jouw reisgids

Wij zijn jouw reisgids in de financiële wereld, zodat jij zorgeloos kunt wonen!

Iedere dag doen wij er alles aan om onze klanten volledig te helpen. Wij vinden het belangrijk dat jij zorgeloos kunt wonen in jouw huis en jij tijdens de hele reis, van het adviesgesprek tot aan het tekenen van de hypotheekakte bij de notaris, tevreden bent.  

Een hypotheek of verzekering sluit je niet iedere dag af. We nemen daarom de tijd om je te leren kennen, te helpen en het goed te regelen. Door simpel, duidelijk en laagdrempelig te blijven, helpen we jou aan een passende hypotheek, verzekeringen en/of woning.

Heb je na jouw reis nog een vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij werken niet met een betaald abonnementssysteem, als je vragen hebt kun je bij ons terecht! 

We onderscheiden ons als frisse wind in de financiële dienstverlening 

Wij zijn altijd bereikbaar

Een hypotheek afsluiten is een intensieve reis, het gaat om veel geld en geldverstrekkers hebben veel informatie nodig. Tijdens de hele reis staan we voor je klaar. We helpen je, beantwoorden je vragen en zorgen ervoor dat we eruit halen wat erin zit. We vinden de beste hypotheek, tegen de juiste rente en met de beste voorwaarden. En we houden je van de voortgang altijd op de hoogte. 

Geschiedenis van Mijn Financieel Advies

Jan Kamp

In 1999 kwam Jan Kamp het team van Stukker Makelaardij versterken. Hier is de geschiedenis van Mijn Financieel Advies begonnen. Jan Kamp is de oprichter van ons kantoor.

Jan Kamp Hypotheken

In 2006 zijn de werkzaamheden van Jan Kamp gescheiden van Stukker Makelaardij en is Jan Kamp Hypotheken opgericht. Annerieke is in dit jaar ons team komen versterken.

Mijn Makelaar Rijssen en Mijn Hypotheek Jan Kamp

In 2008 is Stukker Makelaardij veranderd in Mijn Makelaar Rijssen. Inmiddels is ons bedrijf al enige tijd gevestigd aan de Boomkamp 37 en werken we nauw samen met Univé. 

Mijn Financieel Advies

In 2016 verhuizen we naar de Ethaanstraat 1. Mijn Hypotheek Jan Kamp verandert met deze verhuizing naar Mijn Financieel Advies 

Marcel Kool

In 2013 komt Marcel Kool als financieel- en hypotheekadviseur het team versterken 

Overname Mijn Financieel Advies

In 2019 is de naam van Mijn Makelaar gewijzigd en sindsdien staan Daan Gerritsen en Marcel Kool aan het roer van Daan Makelaars en Mijn Financieel Advies.  

Nieuwe locatie

In december 2022 verhuizen we naar de Grotestraat 10 in het centrum van Rijssen, waar we tot op de dag van vandaag nog zitten. 

Chat openen
Heb je een vraag?