Menu

Huis kopen

Huis kopen

Je bent op zoek naar een huis, dan begint jouw reis bij ons. Of het nu de eerste keer is dat je een huis koopt of al eerder een huis hebt gekocht, het blijft spannend. Tijdens het gratis hypotheekgesprek geven wij je inzicht in jouw mogelijkheden, zodat jij gericht op zoek kunt en hierna jouw hypotheek kunt afsluiten bij ons in Rijssen. Heb je een huis op het oog? De makelaars van onze partner: Daan Makelaars, staan voor je klaar! 

Wat is jouw situatie?  

Je staat op het punt om een groot geldbedrag te lenen. Je wilt dan wel dat alles goed wordt geregeld, met de beste voorwaarden tegen de juiste rente. Om de beste hypotheek af te sluiten, leren we je graag beter kennen. We gaan in iedere situatie, met onze kennis en ervaring, voor de allerbeste oplossing. 

Huis kopen

Tips van jouw financiële gids: BLOGS

Startershypotheek in 2024
Nieuws

Startershypotheek in 2024

Als je droomt van je eerste eigen koophuis, zul je ook moeten gaan nadenken over de financiering ervan. Gelukkig zijn er anno 2024 nog altijd ...
Lees meer
NHG voor doorstromers
Nieuws

NHG voor doorstromers

Een hypotheek die onder NHG (Nationale Hypotheekgarantie) is afgesloten, geldt ook voor doorstromers. Weten wat het voor jou kan betekenen?
Lees meer
Nationale Hypotheek Garantie omhoog
Nieuws

Nationale Hypotheek Garantie omhoog

De maximale hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) is per 1 januari 2024 gestegen van € 405.000 naar € 435.000.
Lees meer
Chat openen
Heb je een vraag?