Menu

Verzekeringen

De beste verzekeringen voor jou

Onafhankelijk advies en altijd hulp bij schade

Er zijn zó veel verschillende verzekeringen. Je hebt schadeverzekeringen voor je huis of auto. Maar ook levensverzekeringen zoals de overlijdensrisicoverzekering, deze is vaak gekoppeld aan jouw hypotheek. Daarnaast heb je nog kapitaalverzekeringen zoals een begrafenisverzekering. Als we het over verzekeringen hebben, gaat het meestal over: Schadeverzekeringen. 

Ook voor de verzekeringen, leren we je graag beter kennen. We willen weten wat je situatie is, welke bezittingen je hebt en welk risico je zelf wil lopen. Verzekeringen hebben vaak veel haken en ogen en een verkeerde verzekering kan grote gevolgen hebben. Daarom kun je bij ons altijd vrijblijvend je verzekeringen laten checken!

Dankzij de hypotheekaanvraag kennen we je al een beetje, we kennen de woning en hebben veel van je gegevens al beschikbaar. Daarom kunnen we op basis daarvan vaak al een eerste voorstel doen. Is het interessant? Dan helpen we je graag verder! Maar hoe gaat het in z’n werk? We leggen het je uit!

Beoordelen verzekeringen en premievergelijking

Heb je op dit moment schadeverzekeringen lopen? We beoordelen de polissen, de voorwaarden en de premie. Daarover geven we een advies en we vergelijken de premies met onze aanbieders. Vervolgens krijg je een e-mail met de offerte, premievergelijking en onze adviezen.

Heb je nog geen verzekeringen? Dan lopen we alle verzekeringen stap-voor-stap met elkaar door. Samen zorgen we voor het juiste verzekeringspakket.

Soorten verzekeringen

Alles wat je in bezit hebt, kun je verzekeren. Denk daarbij aan je auto, woonhuis en je meubels, accessoires en andere bezittingen. Maar je ook een fout waardoor schade ontstaat kun je verzekeringen. Je bent dan aansprakelijk voor een schade. Gebeurt er wat op vakantie? Daarvoor is een reisverzekering. Heb je een geschil met je buurman of je werk? Dan is ook juridisch hulp te verzekeren.

Alle risico’s die je kunt bedenken, zijn te verzekeren. De vraag is: Welk risico wil je zelf lopen en wat wil je overdragen naar een verzekeraar? 

Doornemen adviezen

Wil je de offerte en het advies persoonlijk doornemen? Dat kan! Je bent van harte welkom op ons kantoor. We nemen het met je door en lichten onze adviezen nogmaals toe. Liever per mail of telefonisch? Ook dat is mogelijk!

Afsluiten verzekeringen​

Wil je de verzekeringen afsluiten? Dan gaan we dat regelen! Ook daar willen we je mee helpen. We werken met een machtigingsformulier. Met dit formulier kunnen we de huidige verzekeringen opzeggen en de nieuwe verzekeringen in laten gaan. Heb je een nieuwe woning gekocht? Dan houden we de overdrachtsdata voor je in de gaten! Zodra jij jouw huis op naam krijgt, is die verzekerd.

Wijzigingen doorgeven

Heb je een nieuwe auto? Ga je een lange reis maken? De wijzigingen mag je allemaal aan ons doorgeven. We bekijken de verandering en geven een advies over de verzekeringen. Je hebt een vast aanspreekpunt en bij iedere vraag mag je bellen, mailen of appen. We helpen je graag, dat is onze service! Weten wij dat je gaat verhuizen? Dan zorgen we voor de wijziging.

Ook hiervoor is het machtigingsformulier handig. Je hoeft namelijk niet iedere keer een handtekening te zetten! Je hebt ons gemachtigd om dit voor je te doen.

Schade, wat nu?!​

Je zoontje heeft schade veroorzaakt, je hebt een auto ongeluk gehad of je horloge is gestolen op vakantie. Geen paniek! Wij helpen je. Schades mag je aan ons doorgeven, wij zorgen voor de afwikkeling. We hebben contact met de verzekeraar en gaan eventueel in discussie om een vergoeding te krijgen. Twijfel je of iets verzekerd is? Gewoon bellen, mailen of appen!

Op reis en er is een noodsituatie? Bel dan het alarmnummer dat op je polis staat!

Waarom Mijn Financieel Advies?

Chat openen
Heb je een vraag?